[acf field="pre_title"]
SPREMNI DA NAPUNE ARENU

Vesna Đogani: “Želimo da napravimo ludu žurku povodom 20 godina karijere”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Oni su zabavni, duhoviti i pravi šoumeni na muzičkoj sceni. Uvek su spremni da zapevaju i zaigraju, a sa njima je zabava zagarantovana. Oni su Vesna i Đole Đogani. U jednom intervjuu su ekskluzivno otkrili šta žele posebno da obeleže u novoj godinu, kao i kako su proveli najluđu novogodišnju noć.

„Ove godine slavimo, verovali ili ne, 20 godina karijere! Ne da znači da ćemo obeležiti, moramo da nađemo neki način da to obeležimo i da čim ovo prođe rezervišemo Arenu i napravimo ludu žurku“- istakla je Vesna u emisiji „Premijera-vikend specijal“, a Đole je dodao:

„Nova godina je bila super, nikada nisam slavio sa porodicom, sa familijom, tu mi je bila sestra, Gagi, ljudi sa kojima nisam dočekao nikad tako i bio sam srećan. Gagi je bio srećan, on je bio u komunikaciji sa Lunom, baš je bila dobra atmosfera. Prošla godina za nas je bila uspešna.“

Podsetimo, oni su nedavno gostovali u emisiji „Sharanova radionica“ gde su sa domaćinom napravili pravi spektakl i stali na „ludi kamen“, ali i bili deo našeg spektakularnog novogodišnjeg programa u kom je Vesna bila u ulozi voditeljke zajedno sa Slađom Delibašić i u kom smo se dobro proveli uz najveće hitove devedesetih.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci