[acf field="pre_title"]
U NOVU GODINU ULAZI SREĆNA I ZALJUBLJENA

Teodora Džehverović: “Prethodnu godinu ću pamtiti po novoj ljubavi”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je mlada, zgodna, atraktivna i talentovana. Svojom energijom i glasom osvojila je publiku, a pored mnogih uspeha u karijeri uspela je da osvoji srce jednog muškarca. Pevačica Teodora Džehverović je pre nekoliko meseci objavila da je u uplovila u vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem. Sada je stala pred naše kamere i otvorila nam dušu. Otkrila nam je kako uspeva da održi dobru liniju.

„Sada kada smo svi kod kuće, stalno bi nešto da jedeš i grickaš od dosade. Dobra stvar je što ja volim voće, pa bolje i to nego nešto slatko. Borimo se nekako“- rekla je Teodora i dodala da je zajedno sa svojim dečkom ukrasila novogodišnju jelku:

„Devojke su zadužene za taj deo posla i sve žene to vole. Ja sam htela ove godine da uzmem novu i veću jelku. Nino i ja smo zajedno birali ukrase i kitli smo je. Bili smo oduševljeni kada smo je završili.“

Istakla je da u novu godinu ulazi ispunjena i zaljubljena, kao i da će baš iz tih razloga 2021. biti posebna za nju.

„Svaka godina je drugačija, puna uspona i padova. Najbitnije je da čovek na kraju svega zapamti samo dobre stvari. Loše stvari nas čine jačim i na to treba gledati kao iskustvo više. Ja sam neko ko će na kraju svega pamtiti samo najlepše. Ja sam upoznala Nina i po tome ću definitivno pamtiti 2020. godinu. Imali smo lepe trenutke, a dok smo bili u karantinu provodila sam više vremena sa porodicom“- kaže pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci