[acf field="pre_title"]
NIKADA SREĆNIJA

Indi Aradinović: “Bog je želeo da izadjem kao pravi pobednik”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Indira Indi Aradinović je poslednji put stala letos pred naše kamere, a sada smo ponovo imali to zadovoljstvo da razgovaramo sa vatrenom crnkom. O njenoj transformaciji svi pričaju, a možemo slobodno reći da zaista sija kao na početku svoje karijere. Kao i uvek, bila je raspoložena za razgovor sa nama i otkrila nam je kako se ona sada oseća.

„Sada vraćam film kako sam izgledala letos, a mogu da kažem da sam i tada bila šlank. Ljudi nisu navikli na ovakvu Indi, a moram da vam priznam da nisam ni ja. Ovo je kilaža koju nikada nisam imala. Bitno je da sam zdrava i da se osećam zadovoljno u svojoj koži“- rekla je pevačica u „DeToxic“ emisiji i dodala:

„Bila sam ja zadovoljna svojom figurom „Kim Kardašijan“ ali ipak se nisam zaustavila na tome. Operacija mi je zaista pomogla, iako sam prošla pravi pakao, ali Bog je hteo da izadjem kao pobednik i da naučim veliku lekciju.“

Takodje, za nju se moze reći da nema dlake na jeziku, kao i da je jedna od retkih koja je iskrena, a to nosi veliku težinu.

„Meni nije problem da se oglasim kada treba, sve dok to ima neku dobru poruku i efekat na druge“- istakla je Indi.

Podsetimo, lepa crnka je pre dva meseca izbacila svoju novu pesmu „Privezak“ koja broji skoro 2 miliona pregleda. Pohvale za njen spot su mnogobrojne, a po komentarima se može reći da je osvojila publiku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci