[acf field="pre_title"]

„VODITE RAČUNA O ZDRAVLJU!“ Biljana Obradović na infuziji, prva fotografija iz bolničkog kreveta

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Novinarka i poznato TV lice Biljana Obradović važi za izuzetno jaku ženu koja napornim radom i upornošću može da ostvari sve što poželi.

Upravo zbog toga je najnovija objava Biljane Obradović iz bolničkog kreveta zabrinula njene pratioce na Instagramu.

Ona je, naime, podelila fotografiju na kojoj se jasno vidi da je priključena na infuziju, a brojne pratioce je zanimalo šta je dovelo do toga da završi u bolnici, ali i kako se sada oseća.
– Kad doteraš do kraja, onda lepo pomogneš sebi, ali uz stručno osoblje – poručila je atraktivna plavuša čime je potvrdila da ništa strašno nije u pitanju.

Podsećanja radi, lepa voditeljka je pre nekoliko godina uspela da pobedi tumor o čemu je i javno govorila, pa nije ni čudo što je objava Biljane Obradović toliko zabrinula poštovaoce njenog lika i dela.

– Sve je veći broj žena u plodnim godinama koje obolevaju od cističnog tumora pankreasa, naročito oko četrdesete godine. Ja uopšte nisam imala simptome.

Osećala sam hronični umor, ali smatrala sam da je to zato što radim dva posla. Takođe, lekari su to objašnjavali time što imam hipotireozu.

Otišla sam na redovni ginekološki pregled i zamolila lekara da mi pregleda i bubrege jer zbog posla sa timom „Partizana“ često na hladnom i otvorenom, kada su utakmice, provodim mnogo vremena.

Kazao mi je da imam „nešto ogromno u stomaku“ i ispostavilo se na kasnijim pregledima da imam tumor veličine 11 centimetara – ispričala je svojevremeno Biljana u emisiji na K1 televiziji.

 

gloria.rs

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci