[acf field="pre_title"]

VODITELJKA DOŽIVELA TRAUMU! Nikolina Pišek:“Pukla sam od besa!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Nikolina Pišek, kako je napisala na Instagramu, napadnuta je ispred jednog tržnog centra kada joj je nepoznati čovek prvo verbalno zapretio policijom jer je vikala na svoje dete, a onda jo i nasilno ušao u kola.

Pišekova je u objavi na Instagramu napisala da je njena ćerka doživela traumu zbog čoveka koji je vikao na nju.

„Bio je jedan potpuno lep dan, moja ćerka se veselila odlasku na rođendan. Otišle smo da kupimo poklon i krenule ka autu. Kako to već biva, pas se odlučio da se olakša posred ulice. Psujući samu sebe što, pretrpana stvarima ne mogu da nađem kesicu – uzimam jedan poveći papirnati račun i sakupljam govno. Tražim kantu koje, naravno, nema u blizini, dolazim do auta i napominjem ćerku da uđe sa psom u auto i pričeka me dok ja ne pronađem otpad. Ona, naravno, odbija i ja tada, logično, nervozno, majčinski – podviknem na nju. S daljine od dvadesetak metara začujem muški glas“, napisala je na početku Nikolina i nastavlja:

“Gledam vas. Ne bih ja tako dizao glas na ovu malenu” Pritisak mi skače. “Naravno da ne biste, to je zdravije za vas” “Ne bih ja tako dizao glas na ovu malecku”, iritantno docirajući ignoriše me spodoba u crvenoj kariranoj košulji koja komplimentira povećem trbuhu u koji se smestila sva opšta pamet ovog sveta. “Malena” već počinje da plače. “Bolje za vas, gospodine, jer da podviknete, sa mnom bi imali posla. Ajde sad prošetajte i brinite svoje brige“, opisuje voditeljka sve šta se dogodilo.

„Ulazim u auto, zatvaram vrata, i u tom trenutku neopevani kreten slavodobitno otvara vrata mog auta i unosi mi svoj poveći nos u lice. „Slušaj, glupačo..! Da ne bi pozvao policiju da te privede…!”

Tu pucam. Ušao si mi u auto i prijetiš?! Izlazim ljutita kao bik na koridi, spremna da mu zavalim šaku u retke zube. I tu sam izgovorila nešto što sad ne bih napisala jer uključuje mentalni opis njemu najbližih i tvrdnju o njegovoj polnoj nemoći i frustraciju oko toga. Standard. Dodala sam i glagol “tornjati se”, i neke ne toliko damske psovke i udaljila se kipeći od besa“, nastavila je Pišekova.

Nikolina Pišek se skinula u kupaći, a komentari samo pljušte!
Nikolina Pišek, foto: Instagram

„Moje dete je plakalo i govorilo mi “oprosti”. Na čemu? Ona ne želi da me odvede policija… ja pitam zašto bi? Pa zato što si viknula na mene ispred drugih ljudi. Samo nemoj mama vikati da nas vide drugi ljudi. Moje malo nevino dete, već prepuno trauma od sotona koje smo nazivali “porodica”, koja ide na psihoterapije da zbog jednog samozadovoljnog egomanijaka, dobije nove frustracije? Bojala se otići na rođendan, bojala se da neću biti tu kada se završi. Otišla je i zvala me u suzama. Rekla je da ne može da prestane da razmišlja o onom čoveku i da se boji. Moje dijete. Da se boji. Debilčino“, završila je Nikolina Pišek.

Kurir.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci