[acf field="pre_title"]

ZA MUŽA POKLON OD 40.000 EVRA! Katarina Grujić obradovala Gobelju posebnim DAROM!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a o svom odnosu su u više navrata iskreno govorili za medije.

Jedno drugom su najveća podrška, a pevačica je sada još jednom pokazala da je „džek“ i kada je njen partner u pitanju, te je odlučila da ga za 31. rođendan obraduje skupocenim poklonom. Katarina je suprugu poklonila „roleks“ sat čija se vrednost kreće oko 40.000 evra.

Pevačica je odlučila da ga iznenadi poklonom koji je on odavno sam sebi želeo da kupi, ali mu je bilo žao da daje toliki novac. Umesto na sebe, uvek je trošio na ćerkicu Katju i na suprugu, koja mu je sada vratila istom merom.

„Marko ima nekoliko ručnih satova ovog brenda, a svojevremeno je i Kaći kupio „roleks“ za godišnjicu veze. Međutim, ovaj mu se odavno svideo, ali mu je bilo žao da daje 40.000 evra za njega. Umesto sebi, kupovao je Kaći skupoceni nakit marke „kartier“, a za nekoliko narukvica i minđuša dao je i više nego što košta ovaj sat. Zato je Kaća sada odlučila da mu se revanšira i pokloni baš ono što je on želeo oduvek“, ispričao je izvor blizak ovom sportsko-estradnom bračnom paru i dodao da je pevačica u tajnosti izdvajala novac od nastupa i od bakšiša, da on ne zna.

„Marko i Kaća imaju zajednički račun i isti novčanik. Nikada nisu imali ‘njegove’ i ‘njene’ pare, pa joj nimalo nije bilo lako da ‘ušteka’ od njega toliki novac, a da on ne provali. Mesecima je trajala njena tajna akcija, uključujući i čekanje da joj poručeni sat stigne na adresu.“

Kako je još rekao izvor, Marko se umalo nije srušio kada je ugledao Kaću na aerodromu u Atini, a posebno kada mu je uručila zelenu kutijicu poznatog brenda.

„Gobeljić se nedavno preselio u Grčku, gde je potpisao novi poslovni angažman za fudbalski klub Kifisija. Njegova nova adresa stanovanja je Atina, a Kaća je odlučila da ga iznenadi u ponoć i da sa njim proslavi njegov rođendan. On nije znao šta ona planira, a kada mu se javila s aerodroma i rekla da dođe po nju, bio je u šoku“, ispričao je izvor.

Ova saznanja je potvrdila pevačica.

„Nisam mogla ni da zamislim scenario u kojem Marko i ja za njegov najradosniji dan nismo zajedno. Što se poklona tiče, ne bih pričala o tome šta sam kupila i koliko sam to platila, jer je neumesno. Nama nikada nije bilo važno šta koliko košta, već da osluškujemo i ispunjavamo želje jedno drugom“, rekla je Kaća.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci