[acf field="pre_title"]

ŽIVOT MI SE PROMENIO“ Mina Milutinović iskreno o majčinstvu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Manekenka Mina Milutinović nedavno se porodila , a kako je istakla bitno joj je da nakon porođaja održava svoj socijalni život i redovno se viđa sa prijateljima.

– Jako mi je bitno da imam svoj socijalni život, da se pojavim na događajima i vidim sa prijateljima. Bitno da je beba zbrinuta. Ona je sa bakama, tako da je u sigurnim rukama.

Mina je reka da, kada je odvojena od svog deteta, stalno zove da proverava kako je.

– Stalno proveravam telefon i pitam šta radi. Stalno sam na vezi sa bakama, malo sam kontrol frik po tom pitanju.

Manekenka je istakla da joj oko naslednice Talije mnogo pomaže njen suprug, košarkaš Nemanja Nedić, kojem ništa teško ne pada.

– Život mi se promenio za 180 stepeni otkada sam postala mama. Promenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najlepše što može da se desi čoveku, tako da se ne žalim. Nemanja je tu za sve koliko može zbog obaveza i svega. Naučio je da menja pelene i hrani bebu. Super se Nemanja snašao u ovoj ulozi. Prosto smo u nekom ritmu od prvog dana, imala sam stručnu pomoć koja nas je naučila kako da sve postavimo otpočetka na svoje mesto. To je kjluč, da se od prvog dana uvede neki ritam – rekla je Mina za Blic TV.

informer.ra
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci