[acf field="pre_title"]

Zorana Pavić iskreno o prijateljstvu sa Isidorom Bjelicom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zorana Pavić je govorila u emisiji „Kontrashow“ o svom prijateljstvu sa našom istaknutom spisateljicom Isidorom Sekulić koja nas je napustila 2020. godine nakon duge i teške borbe protiv opake bolesti.

Pevačica je voditeljki Jeleni Nikolić otkrila je da su njih dve imale posebnu energiju.

– Mi smo imale jednu stvarno posebnu energiju. Njen suprug je jednom rekao kad smo pravile neku pilot emisiju „Bože dragi, ako ne napravite tu emisiju, samo nastavite tako da se smejete“. Ne smemo da dozvolimo da nas savlada strah, ovde smo, hajde da uradimo šta je do nas, da budemo svoji i tu smo se nas dve prepoznale – ispričala je Zorana Pavić.

Pavićeva je u svom intervjuu za Kurir televiziju otkrila da joj se Bjelica jednom poverila da smatra da joj je bolest data kao duhovni zadatak od Boga.

– Sve ono što je pisala Isidora za života, imam utisak da njene reči sad imaju još veću težinu. Isidora je pomogla mnogim ženama koje su prošle kroz isto. Teško mi je, ova godina je bila mnogo tužna, puno ljudi nas je napustilo. Nas dve smo dosta vremena provele zajedno, trebale smo da radimo jednu emisiju i dosta smo putovale. Trebale smo da idemo u Bačku Topolu i kaže ona: Evo idemo u Bačku Topolu.. tu smo krenule da se smejemo jer je ukucala pogrešno na navigaciji. Isidora je bila jedinstvena, ona je bila toliko autentična i svoja. U amanet je ostavila mnogo životnih tekstova, jednom prilikom mi je rekla da misli da joj je bolest data od Boga, kao duhovni zadatak – ispričala je Zorana Pavić.

Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom „Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije“. Živela je i radila u Beogradu.

Bila je udata za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci