[acf field="pre_title"]
PRIPREMA NOVE PESME

Dara Bubamara: Radujem se saradnji sa Toxic produkcijom!

"Jedna pesma opisuje moj život" - rekla je pevačica.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Dara Bubamara se nakon uživanja na grčkom primorju vratila poslovnim obavezama. Sreli smo je na beogradskom aerodromu, a ona je samo za našu emisiju pričala o tome kako se provela na odmoru, ali i kako ima velike planove za budućnost.

„Nisam se preterano spremala za ovaj razgovor, jer sam opuštena napustila Grčku. Lepo sam raspoložena i bilo mi je divno na odmoru! Odmorila sam se konačno.“ – rekla je pevačica.

Otkrila je nam sve o saradnji sa Toxic produkcijom i kada će obradovati publiku novim spotovima.

„Trebalo je već da radim spotove, kao što sam i obećala publici. Međutim, korona nam je sve poremetila. Sada nije najbolji momenat, nikome nije do pesme, a ni do spotova. Ako Bog da, sve bi trebalo da izdam u septembru. Jedna pesma opisuje moj život. Toxic Entertainment će raditi spot, jedva čekam i baš sam uzbuđena.“ – rekla je Dara.

Od kada su dozvoljeni nastupi, Dara je održala samo dva, a za to je kako kaže imala dobar razlog.

„Imala sam dogovorena dva koncerta u Hrvatskoj, ali sam mom menadžeru rekla da ćemo odložiti sve dok se stanje ne smiri. I da nemam hleba da jedem, izdržala bih tri nedelje jer ne želim da ugrožavam svoje zdravlje, a i zdravlje drugih. Biće koncerata, treba da izdržimo. Najbitnije mi je da svi u mom okruženju budu zdravi. Jaka sam zbog sina Konstantina“ – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci