[acf field="pre_title"]
NEMA SREĆE

Nemanja Đerić Đekson progovorio o ljubavi: „Svaka nova veza mi propadne“

"Praćen sam lošim iskutsvom"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularni reper Nemanja Đerić Đekson je rado viđen pred našim kamerama. S obzirom na to da je jedan od omiljenih među ženskom populacijom, zanimalo nas je kakav je njegov emotivni status. Raspoložen za iskren razgovor sa nama, otkrio nam je sve o svom ljubavnom životu.

„O ljubavi ne razmišljam nešto preterano. Svakako, kod mene se uvek nešto novo dešava. Takođe, praćen sam lošim iskutsvom jer svaki put kada neku vezu javno obelodanim, nešto ružno se desi i propadne mi. Ne bih o tome mnogo pričao“- rekao je reper u „DeToxic“ emisiji.

On je poznat i kao bivši rijaliti učesnik, pa nas je interesovalo kakvo je sada njegovo mišljenje o tome i da li ćemo imati priliku da ga viđamo ponovo na malim ekranima.

„Sigurno da ne. Ako se sada nisam vratio u rijaliti, kada je kriza kod nas muzičara, mislim da neću nikada. Proći će ovo sve i vratićemo se nastupima“- isitiče Đekson.

Takođe, jasno je istakao i njegov stav po pitanju vakcinacije protiv opakog koronavirusa. Otkrio je da se ne bi vakcinisao jer svako ko se čuva i unosi dovoljan broj vitamina može da sačuva svoje zdravlje.

Podsetimo, reper je nedavno objavio novu pesmu „Loša devojka“, a svoj glas je ukrstio sa njegovom dobrom prijateljicom i koleginicom Sarom Reljić. Tim povodom su govorili za naše kamere i otrkili kako su došli na ideju da naprave veliki hit.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci