[acf field="pre_title"]
NIKADA NIJE BILA SREĆNIJA

Teodora Džehverović iskreno o dečku: Nijedan odnos nije savršen, pa ni naš

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Teodora Džehverović posle veze sa manekenom Anđelom Rankovićem svoj ljubavni život čuvala je za sebe. Dugo je niko nije video sa momkom, a i kada su je povezivali sa nekim muškarcima, pevačica je to odmah dematovala. Međutim, poslednja dva meseca Teodora više ništa ne skriva. Otvoreno priča o vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a upravo je za „DeToxic“ emisiju otkrila detalje njihove ljubavi.

-Nino se uklopio sa mojim društvom kao da se znaju čitav život. Kada smo išli na vikendicu sa mojim prijateljima i porodicom, on se družio sa njima i bilo je sve savršeno. Veoma cenim kod njega što shvata koliko je meni bitna porodica i on je sa moje strane odlično prihvaćen. Takođe, i mene su svi njegovi prihvatili i za sada je sve super – rekla nam je pevačica koja tvrdi da od kada je sa Ninom sija.

Osim što joj je naša ekipa udelila kompliment da se vidi da je zaljubljena, kaže, da joj i prijatelji isto govore. Iako su nerazdvojni i srećni jedno pored drugog, par se svakodnevno nosi sa tračevima i neistinama o njihovoj vezi. Pevačica se potrudila da mu objasni da je to normalno jer je ona javna ličnost i da je njen privatni život zanimljiv publici i njenim fanovima.

-Iako je Nino poznata ličnost, morala sam da mu objasnim da se mediji „zakače“ za mene. Rekla sam mu da mora da se navikne na to, ali sam mu rekla i da ću ga razumeti ako to ne može da shavti. Međutim, on se dobro drži i ništa mu nije bitno. Iskreni smo, sve karte smo stavili na sto, znate da ni u jednom odnosu ništa nije savršeno – ispričala je Dzehverovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci