[acf field="pre_title"]
OTVORENO ZA TOXIC

Milica Pavlović o momcima, seriji „Pevačica“, Dragani Mirković…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Milica Pavlović osim talenta za pevanje, pokazala je i da ima dara za glumu. Ona je dobila jednu od glavnih uloga u novoj seriji „Pevačica“, a za kamere „Detoxic“ emisije je otkirla kako se snašla na setu.

-Tek posle dve nedelje verujem da sve ovo što mi se dešava je istinito. Ozbiljno sam zagazila u ovoj projekat i bilo mi je čudno da kažem da su glumci moje kolege, ali na kraju dana je to stvarno tako. Ovo je za mene sve novina, na setu bude i preko 150 ljudi što stvarno nisam navikla – rekla je pevačica.

Osim što ustaje u pet ujutru kako bi što više vežbala, Milica nam se i pohvalila da je pravi mali štreber i da svaki savet upija. Kako da drži ruke, gde da gleda, koga sa sluša. Tvrdi da joj ništa nije teško i da je presrećna što je upravo ona bila odabir Dragana Gage Antonijevića.

Iako svaki slobodni minut provodi sa svojim novim kolegama, pevačica nam je otkrila da joj je potreban emotivan partner.

-U seriji sam verna jednom partneru, a tako bih volela i da bude i u mom stvarnom životu. Pre nekoliko dana sam izjavila, ne želim da spavam više sama i to je istina – kroz osmeh je rekla Milica.

Prijatelji, kolege pevači, porodica svi je hvale zbog uspeha koji je postigla. Takođe, porede je i sa i naše dve velike zvezde Draganom Mirković i Lepom Brenom.

-Idem poštenim koracima, trudom, radom, velikim odricanje, verom u sebe i naravno moju publiku. Sve što radim ja dam svoj maksimum. Trenutno uživam u onome što sam postigla, a naravno da mi prija kada mi kažu da ću postići uspeh kao njih dve. Pa bože moj, to su Dragana i Lepa Brena – rekla je Pavlovićeva.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci