[acf field="pre_title"]
BORAC

Vanesa Šokčić: „Najjača sam kada mi je najteže“

"Karma mi je da mi se u teškim godinama događaju najlepše stvari"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pred naše kamere ponovo je stala pevačica Vanesa Šokčić. S obzirom na to da je doživela malu nezgodu i povredila se, ona je ipak došla na druženje sa Toxic ekipom, a otkrila nam je šta joj se zapravo desilo.

„Bila sam Jahorini i povredila sam se na skijanju. Znate ono kada prizivate nešto ili imate strahove, pa vam se to obično i dogodi (smeh). Desilo se poslednji dan, taman kada sam krenula da vratim opremu i krenem za Beograd. Naletela sam na stazi na led. Hvala Bogu, ništa nije strašno. Oporavljam se i jedva čekam da iskoristim još malo snega“- rekla je Vanesa u „DeToxic“ emisiji i istakla da je najjača kada je najteže:

„Sada u doba korone kada nam je svima najteže, meni se dogodio film „Južni vetar“ koji je moju pesmu „Četri strane sveta“ podigao na vrhunac. Karma mi je da mi se u teškim godinama događaju najlepše stvari.“

Takođe, pevačica se osvrnula i na njeno učešće u takmičenju „Ples sa zvezdama“ i otkrila da joj je to bilo jedno divno iskustvo, kao i da preporučuje svima da se oprobaju u tome. Na oduševljenje svih, Vanesa vredno radi i priprema nove pesme za svoju publiku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci