[acf field="pre_title"]
TUGA NE PRESTAJE

Ilda Šaulić: Tata mi nedostaje svakoga dana

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Prošlo je godinu i po dana od smrti kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, a tuga za njim nikada neće prestati. Njegova naslednica Ilda Šaulić tvrdi da joj svakoga dana nedostaje i da nikada neće moći da se pomiri da ga više nema.

-Poslednje dve godine u mom životu su bile veoma teške, slobodno mogu da kažem najteže. Moram da idem dalje i da živim od nekih lepih uspomena i sećanja. Iskreno, tata mi svakoga dana nedostaje. Kada je trebalo da slavimo ove godine njegov rođendan, okupili smo se porodično i bili smo na ručku. Pričali smo o njemu, sećali ga se i razmišljali kako bi bilo da je on sada ovde – rekla je Ilda u „DeToxic“ emisiji.

Iako je prošla kroz mnoge nedaće uz pomoć supruga Bojana i ćerkice Eme i dalje ima osmeh na licu. Oni joj daju snagu da ide dalje i da uživa u novim trenucima. Takođe, osim što je dobra i požrtvovana majka, Šaulićeva je i ponosna tetka mladog fudbalera Luke Adžića. Za njega je veoma vezena, a srećna je što je veoma mlad uspeo već da napravi ozbiljnu fudbalsku karijeru.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci