[acf field="pre_title"]
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ljupka priznala: Polupala bih mu kola ponovo, ne kajem se!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ljupka Stević je posle šest dana nakon incidenta koji je napravila napokon progovorila i otkrila zašto je tako reagovala kada je saznala da je dugogodišnji partner vara. Iskrena, i bez imalo kajanja, pevačica je potvrdila da bi sve ponovila isto, kao i da više nikada neće biti sa njim.

Ljupka Stević
Ljupka Stević

-Verovala sam mu, a on je odlučio ovako da mi vrati. Znam da me je voleo, to je bila velika ljubav, ali posle ovoga što mi je uradio ne mogu da žmurim. Lagao me je do poslednjeg trenutka, dok ga nisam udarila i totalno poludela, lagao me je u lice. I upravo zbog tog njegovog ponašanja, ja sam poludela. Da mi je lepo objasnio, rastali bi se drugačije. I znate šta, ne kajem se, ponovo bih isto uradila – rekla je pevačica za Toxic.rs i dodala:

-Žao mi je što sam lagala policiju. Uplašila sam se, a posle sam shvatila da je to bilo glupo. Ovo je prvi put da sam išla u policiju pa sam se uspaničila i izmislila celu priču. Rekla sam ne znam šta se desilo, slagala sam da se on uplašio za svoju bezbednost, ja sam gurnula ruku kako bih uzela torbu, pa sam se posekla – rekla je pevačica koja ima zabranu prilaska svom bivšem momku i dve prekršajne prijave.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci