[acf field="pre_title"]
SUPER MAMA

Ivana Selakov: Uživam da kupujem za Krunu

"Sada gledam isključivo garderobu za svoju ćerku, za sebe više odavno ne gledam" - rekla je pevačica.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačicu Ivanu Selakov sreli smo u jednom butiku, u šopingu gde je birala garderobu za svoju ćerku. Pridržavali smo se svih mera opreza, a ona je za DeToxic kamere otkrila kako nikada ne štedi na svojoj ćerki i da joj redovno kupuje krpice i kozmetiku.

„Sada gledam isključivo garderobu za svoju ćerku, za sebe više odavno ne gledam i to je neverovatno kako se žena promeni kada dobije dete. Ja nikada nisam bila preterano luda za šopingom i garderobom, ali volim i dan danas ponekada da odvojim vremena za to. Uživam u tome da kupujem za nju. Poklekla sam jednom tom trendu da obučem sebe i nju isto i to kada sam bila na odmoru, kupila sam nam iste majice. Generalno, nju oblačim drugačije nego sebe“ – rekla je Ivana.

„Od kako smo dobili ćerku život nam se skroz promenio. Pre sam bila slobodna da radim šta mi se radi u tom trenutku, sada više te slobode nema jer sam maksimalno posvećena njoj. Provodimo 24 sata zajedno, ali kada imam nastupe snađemo se kako znamo i umemo. Uglavnom nam pomogne rodbina. Planiram da je upišem u vrtić, samo da prođe cela ova situacija sa koronom“ – dodala je pevačica.

Vratili smo je u malo u prošlost, pa nam je ispričala kako je upoznala svog muža.

„To je bilo pre 12 godina. Tada se pojavio Facebook kod nas i ja sam tada bila članica grupe „Beauty Queens“. Mi smo tada snimale pesme i bile smo u konkurenciji za Beoviziju, pa smo tako dobijale mnogo poruka podrške preko Facebook-a. Nije ni upola bio popularan kao sad. Među tim porukama bila je i njegova, kulturno sam se zahvalila, a i nešto me je privuklo u njegovoj slici. Dopisivali smo se tri meseca svakodnevno dok se nismo upoznali.“ – rekla je Ivana kroz osmeh.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci