[acf field="pre_title"]
PONOSNO

Ljuba Perućica: „Najveća nagrada je kada publika peva tvoje pesme“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kao i većina njegovih kolega, pevač Ljuba Perućica je takođe preležao koronavirus. Ono što je poznato jeste da je imao upalu oba plućna krila i da je zadržan u bolnici nekoliko dana. Nakon svega, sada je stao pred naše kamere i govorio o svom iskustvu tokom borbe sa ovim opakim virusom.

„Nadam se da imam još uvek antitela i da ću ih imati još neko vreme. Ne bih voleo da mi se opet to dogodi jer iskustvo uopšte nije prijatno, ali prošlo je sve. Želim da se vrati staro vreme i da dođe još bolje“-rekao je pevač u „DeToxic“ emisiji.

Zanimalo nas je kakvo je njegovo mišljenje o objavljivanju pesama sada kada je ovakva situacija u zemlji, ali i da li će uskoro obradovati publiku nekim novim singlom.

„Radim na novim pesmama, ali da li je sada pametno objaviti pesmu, ne znam. Ono što je moje mišljenje, ako sada to uradiš i ona za dva meseca postane mega hit, a zbog svega ne možeš nigde da je izvodiš onda to nema nekog smisla. To ima neki svoj uspeh, ali je najbitnije da je ti predstaviš publici koja će sa tobom zajedno pevati. To je najveća nagrada“-ispričao je Ljuba.

Pevač ističe da, iako uživa da putuje i nastupa, to često može biti veoma naporno i da se nije previše uželeo letenja. Takođe, otkrio je da uživa da bude kod kuće sa svojom lepšom polovinom, kao i da su to često praktikovali i pre cele situacije oko epidemije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci