[acf field="pre_title"]

Emocije na maksimum večeras! “Tranquilo” veče uz Dženana Lončarevića i Acu iz benda Regina!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Maestralni Dženan Lončarević i Aleksandar Čović – frontmen benda Regina, donose puno kvalitetne priče, dobre muzike, emocija i iskrenih osmeha u večerašnji “Tranquilo”.

Emisiju je otvorio Dženan, emotivnom akustik izvedbom svoje čuvene balade “Tako lako” i na samom početku se moglo naslutiti u kom smeru će ići emisija i kakva atmosfera će se stvoriti. Pevač je otvoreno pričao o svojim počecima, harmonici sa kojoj me napravio prve muzičke korake, podršci porodice, pesmi “Nikome ni reč” posle koje su svi saznali za njega i koja mu je odredila dalji tok karijere, plodonosnoj saradnji sa Zeljkom Joksimovićem, posle koje je imao dva uzastupna koncerta u beogradskom Centru Sava, prvom solističkom koncertu u Podgorici, kada je imao veliku tremu, i planovima za još jedan koncert na stadionu Tašmajdan u skorijoj budućnosti. Fotografije na ekranu su se smenjivale a Dženan je iskreno i emotivno u rubrici “Nešto lično” pričao svoju životnu priču o sebi i muzici koja mu je ogromna ljubav i pokretač.

U okviru segmenta “Resetovanje”, ekipa Toxic-a se družila sa pevačem u njegovom muzičkom studiju na Tašu, gde je kuvao kafu i zasvirao na gitari dobro poznate note.

Nakon ovog priloga, stiglo je pojačanje. Aleksandar Čović, frontmen kultnog benda Regina, doneo je pozitivnu energiju, otkrivši da jedva čeka da se Regina ponovo okupi i svira, s obzirom na to da su svi koncerti kojim su trebali proslaviti jubilej – 30 godina postojanja benda, otkazani zbog pandemije. Da li je tačno da imaju zavidne kolekcije gitara, da li je i kome Anica Dobra bila simpatija, da li bi otišli na Eurosong, zbog čega se kaju, čiji savet poslušaju, koja im je neostvarena želja, da li imaju blok liste na telefonima, koji su njihovi najveći blamovi i još mnogo toga, otkrili su pred objektivima naših kamera.

Emocije na maksimum večeras!  “Tranquilo” veče uz Dženana Lončarevića i Acu iz benda Regina!
Emisija „Tranquilo“, foto: Toxic

Dženan Lončarević i Aco Regina su napravili magičnu atmosferu a mi obećavamo da ćete uživati večeras, od 19 časova na kanalu Toxic Folk!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci