[acf field="pre_title"]

”Malo je iskrenih prijateljstava na estradi”, poručuju Milena Ćeranić i Ćemo

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Milenu Ćeranić i Ćema je, kako sami kažu, muka naterala da žive zajedno kada su došli u Beograd da grade karijere. Pored toga što su delili stanarinu i račune, ovo dvoje pevača delili su dobro i zlo, i postali nerazdvojni. Više nisu cimeri, ali su i dalje najbolji prijatelji. Gostujući u emisiji “Tranquilo”, Milena i Ćemo su Tijani ispričali mnoge detalje za koje javnost nije znala.

– Jako je malo prijateljstava u show biznisu, odnosno na estradi, koja su iskrena. Skoro da ih možete na jednoj ruci izbrojati, a ja imam privilegiju da ih imam. – istakao je Ćemo, ne skrivajući ponos. Na Tijanino pitanje – Šta je po njihovom mišljenju presudno za to trajanje, Ćemo i Milena su uglas rekli da je to iskrenost.

”Malo je iskrenih prijateljstava na estradi” - poručuju Milena Ćeranić i Ćemo
„Tranquilo“, foto: Toxic

– Sedam i po godina smo bili cimeri, da nije valjala ili da nisam valjao, verovatno bi to trajalo sedam i po dana. – otkrio je kroz smeh Ćemo i ispričao da je Milena neretko plakala zbog njega, jer nikada nije znao da upakuje reči i da su taj njegov pristup i surova iskrenost nju dovodili do suza, kao recimo kada joj je najopuštenije rekao da će ispasti iz takmičenja.

Podrazumevalo se naravno, da su uvek bili tu jedno za drugo, da teše kada je potrebno, ali priznali su da se dešavalo i da se posvadjaju, najčešće zbog neke sitnice, poput ključa.

Uostalom, pogledajte video:

Milena i Ćemo su iskrenost, emocije i pozitivnu energiju podelili sa Tijanom u studiju Tranquila, a ukoliko ste propustili emisiju, pogledajte je u repriznom terminu večeras, od 19 časova na kanalu Toxic TV.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci