[acf field="pre_title"]

Ne propustite večeras Vaskršnje izdanje emisije “Tranquilo” uz Jovanu Tipšin, Srećka Krečara i puno dobre muzike!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nedelja je dan za “Tranquilo”, no ova je ipak posebna. Za najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs, gledaoci će imati priliku da uživaju u veseloj atmosferi koju su priredili sjajni gosti – Jovana Tipšin i Srećko Krečar.

Emisija je otvorena simbolično – Jovaninom live izvedbom čuvene numere “Na Uskrs sam se rodila”. Domaćin – Tijana Randjelović je na samom startu, rečima “Hristos vaskrs” čestitala praznik, kako gledaocima, tako i svojim gostima, a teme su se nameštale same. O tradiciji, Jovaninoj velikoj porodici u kojoj se farbalo i preko 100 jaja za Vaskrs, Srećkovim lekcijama da više ne propušta bitne datume kada porodica trpi zbog posla, o tome koliko je Jovani pomoglo neobično prezime Tipšin a Srećku nadimak Krečar, i kako ga je zapravo dobio, ali i o zanimljivim detaljima vezanim za njihove muzičke početke, poput Jovanine priče da je krila roditeljima da ide na svoj prvi nastup sa 13 godina a potom donela kovertu sa novcem i pola teleta, ili Srećkovim problemima u muzičkoj školi i šikaniranju od strane profesora jer voli narodnu muziku, iskreno se govorilo u ovoj emisiji.

Nije nedostajalo ni muzike. Naime, Jovana je premijerno predstavila spot za duhovnu pesmu “Isuse Hriste spasitelju sveta” , koju je ekranizovala sa našom produkcijom, dok zanimljiva priča o nastanku ove numere nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Takodje, maestralni harmonikaš Dragan Todorović Žvakac bio je muzička pratnja, a Jovana i Srećko su atmosferu učinili nezaboravnom, izvevši brojne numere uživo.

Uostalom, ne propustite ovo izdanje emisije “Tranquilo” i provedite Vaskrs u veseloj atmosferi, od 19 časova na kanalu Toxic Folk.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci