[acf field="pre_title"]

Tijana eM: Vuk Kostić mi je najseksepilniji muškarac u Srbiji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U emisiji “Tranquilo” koja je prikazana u nedelju na Toxic Folk kanalu, akcenat je bio na emocijama, s obzirom na to da je 14.februar sinonim za iste. Tijana Ranđelović je najpre ugostila svoju imenjakinju, definitivno najaktuelniju mladu pevačicu, Tijanu Milentijević, a potom im se u studiju pridružio i Sharan Allegro, sa kojim je smeh po pravilu zagarantovan.

Govorilo se o životu, planovima, ali i onim neizbežnim temama koje se tiču emocija. Sharan je gledaocima poručio da “Život nisu pare, život je ljubav”, inače repliku iz jednog svog projekta i otkrio svoju emotivnu stranu. Tijana eM je priznala da bi dečku proveravala telefon kada bi jedan dan bila nevidljiva, a potom su oboje otkrili ko su po njima najseksepilnije osobe sa javne scene i umalo se posvađali.

„Tranquilo“, foto: Toxic

Tijana je istakla da joj je od žena, Nataša Bekvalac najlepša, Sharan da su to devojke iz grupe „Hurricane“ i Vesna Zmijanac iz mladosti, bez premca, a onda je nastala polemika oko muškaraca. Sharan je “napao” da navede Miloša Bikovića, jer je on svim ženama broj 1, a Tijana nije htela iz inata, te je otkrila da joj je najseksepilniji muškarac sa javne scene – glumac Vuk Kostić!

Da li je pevačica imala priliku da ga upozna ili ne, to ne znamo, ali verujemo da se mnoge žene slažu sa njom. Ko zna, možda se upravo Vuk pojavi u nekom novom Tijaninom spotu?

Detalje pogledajte u videu ispod:

Da podsetimo, reprizu ove emisije možete pogledati večeras, od 18 časova na kanalu Toxic Folk, kao i u četvrtak, od 19 časova na Toxic TV-u!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci