[acf field="pre_title"]

Bane Janković: “Sa Kaćom Živković sam ostao u korektnim odnosima”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nekada najpoželjniji srpski neženja, a sada porodičan čovek privržen svojoj supruzi i ćerkici, jeste maneken i nekadašnji učesnik rijaliti programa Branislav Bane Janković.

Upravo sa njim smo imali prilike da se družimo na otvaranju jednog frizerskog salona, gde se pojavio u društvu svoje lepše polovine.

”Ako ćete iskreno, mediji i javni život mi uopšte ne fale. Okrenuo sam se nekim drugim stvarima, što je sasvim normalno, najbitnija mi je moja porodica. Te neke stvari su iza mene, tada su mi bile zanimljive, što je i normalno, sada više ne. Prosto svi dođemo u neke godine, kada shvatimo da postoje i mnogo bitnije stvari.” –  objasnio je Bane, a na pitanje u kakvim je odnosima posle svega sa svojom bivšom devojkom Katarinom Živković i da li mu se dopada kako danas pevačica izgleda i u kom pravcu ide njena karijere, rekao je:

”Rijaliti program mi je doneo to da me više ljudi prepoznaje i možda da mi bude malo lakše u poslu kojim se bavim. To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom… Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je takodje upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dve su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas.”-bio je iskren Bane specijalno za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci