OZNAKA

pavlaka

Salata sa mladim lukom

Potrebni sastojci: 100g mladog luka 50g pavlake Začini, po želji Način pripreme Za ovu salatu potrebno je mladi luk oprati i očistiti, a onda luk usitnite po želji i...

Namaz sa brokolija i šargarepe

Potrebni sastojci: 50g brokolija 30g šargarepe 30g pavlake Mladi luk, po ukusu Začini, po ukusu Način pripreme Za ovaj namaz je potrebno povrće dobro oprati i očistiti, nakon toga sve sastojke...

Salata sa šećercem

Potrebni sastojci: 100g kukuruza šećerca 15g mladog luka, zeleni deo 50g pavlake 5g susama Način pripreme Za salatu sa šećercem potrebno je prvo skuvati šećerac. Zatim, oprite i očistite mladi...

Kakao-banana namaz

Potrebni sastojci: 50g banane 20g pavlake 5g kakaa 5g meda Način pripreme Za ovaj namaz je potrebno sve sastojke izmiksati u blenderu, pa služiti uz integralni hleb, kao doručak. Ovaj...

Detox zimska salata

Potrebni sastojci: 100g kiselog kupusa 100g brokolija 20ml limunovog soka 5ml maslinovog ulja 20g pavlake Način pripreme Brokoli dobro oprati, a cvetove odvojiti i usitniti. Kiseli kupus, takođe, usitniti, pa pomešati...

Namaz od šargarepe i cvekle

Potrebni sastojci: 50g šargarepe 10g crnog luka 50g cvekle 15g pavlake Integralni hleb Način pripreme Za ovaj namaz potrebno je povrće prvo dobro oprati i očistiti, nakon toga povrće usitniti pomoću...

Roze namaz

Potrebni sastojci: 100g cvekle 50g šargarepe 50g pavlake Začini Način pripreme Za roze namaz potrebno je dobro oprati i očistiti povrće. Nakon toga cveklu i šargarepu možete narendati ili ih...

Salata sa narom i povrćem

Potrebni sastojci: 40g pavlake ili sirnog namaza 20g nara 50g kupusa 50g šargarepe 50g celera Način pripreme Za salatu sa narom potrebno je prvo očistiti nar, a ostalo povrće oprati i...

Namaz od brokolija

Potrebni sastojci: 50g brokolija 1-2 čena belog luka 50g pavlake ili sirnog namaza 50g hleba Začini Himalajska so Način pripreme Za namaz od brokolija potrebno je od brokolija odvojiti cvet, stabljika u...

Vegetarijanska pavlaka

Potrebni sastojci: Pola šolje indijskih oraha Kašika soka od limuna Pola šolje vode Malo himalajske soli Način pripreme Prvo je potrebno potopiti indijske orahe na najmanje 20 minuta, a najpoželjnije...

Najnoviji članci