[acf field="pre_title"]

PREDLOG: Posan ručak za Veliki petak

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Salata od kinoe, avokada i crvene paprike:

Sastojci:

  • 1 šolja kuvane kinoe
  • 1 avokado, iseckan na kockice
  • 1 crvena paprika, iseckana na kockice
  • 1/4 šolje iseckanog svežeg peršuna
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 2 kašike svežeg soka od limuna
  • so i biber po ukusu

Uputstva:

  1. Skuvajte kinou prema uputstvima na pakovanju. Ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
  2. U posudu dodajte ohlađenu kinou, avokado i crvenu papriku.
  3. Dodajte iseckani peršun, maslinovo ulje, sveži sok od limuna, so i biber po ukusu. Sve dobro promešajte dok se sastojci ne sjedine.
  4. Poslužite odmah ili stavite u frižider do posluživanja.

Ova salata je bogata vlaknima i proteinima, a takođe sadrži i zdrave masti iz avokada. Nadamo se da će vam se svideti!

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci