Odavno je svoje umeće dokazala u emisiji „Praktična žena“, a njeni recepti pripremaju se širom regiona.
Voditeljka i popularno TV lice, Nataša Pavlović (49), oduševljena je ukusom ovog sendviča, ali i brzinom kojom se priprema – dokaz više da je zaista praktična žena.
Kako se pravi sendvič koji je oduševio Natašu i zašto ga često priprema, saznaćete ako ga pripremite. Recept za sendvič sa pršutom i mocarelom je vrlo jednostavan. Dovoljno je da pratite uputstva i nećete pogrešiti.
Sastojci: lepinja/zemička/pogača ili hleb, pršuta, pesto sos, mozzarella, rukola, paradajz, maslinovo ulje, parmezan
Pecivo ili hleb po izboru preseći na pola (po dužoj strani, kao za sendvič). Premazati spoljne ivice maslinovim uljem i posuti parmezanom, pa zapeći na ugrejanom tiganju toliko da se formira hrskava pokorica. Dovoljno je minut-dva sa svake strane.
Na unutrašnje, nezapečene strane namazati po kašiku-dve pesto sosa, pa preko jedne namazane kriške slagati red pršute, malo rukole, parmezana, isečenu mocarelu i paradajaz sečen na kolutove. Preklopiti drugom stranom zapečenog hleba, blago pritisnuti, preseći na pola i poslužiti.
gloria.rs