[acf field="pre_title"]
TEMA NEDELJE: VIRTUALNO NASILJE-DIGITALNE MREŽE.

Goga Sekulić samo za Toxic Portal: “ Trudiću se da kontrolišem svog sina, pa čak i da ga špijuniram i pratim“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekipa Toxic portala posetila je Gogu Sekulić ,pevačicu sa mnogobrojnim hitovima koje ima iza sebe, a na kojima i trenutno radi. Poslednja pesma „Anamneza“ vratila je Gogu na „velika vrata“ a numera je postala ozbiljan hit. Naša ekipa „DeToxic“ emisije uvek rado popriča sa njom i Goga nam uvek rado otkrije sve aktuelnosti koje se dešavaju u njenom životu.

Ovog puta popričali smo s njom o temi koju smo obarđivali u nedelji iza nas a to je virtualno nasilje na društvenim mrežama. S obzirom da je pevačica majka i da ima malog sina popričali smo sa njom o tome da li starahuje od te „tamne strane“ društvenih mreža:

-Ne možemo nešto zabaraniti što ne može da se izbegne ali gledaćemo da to sve bude u minimalnim merama. Hoću da kažem da to sve zavisi od porodice, ali opet roditelji trebaju da gledaju da usmeravaju dete koliko god mogu, najgore je kad roditelji misle da su u nečem uspeli a deca čim izađu napolje kriju nešto..Prosto ja kao majka ću se truditi da mog sina kontrolišem koliko god mogu, pa čak i da ga špijuniram i pratim.- istakla je pevačica.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci