[acf field="pre_title"]

Slađa Allegro o profesiji pevačice: „Mi se napirlitamo i dođemo na nastup, ali to uopšte nije samo to“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Slađa Allegro ima iza sebe dugogodišnju karijeru.

Sa nastupa na nastup, onda potom u studio, pa na sastanke i pravac na avion na novi nastup – ovako izgleda običan dan jedne pevačice. Mnogi misle da je lako biti pevačica, a Slađa je, za „Toxic“ kamere, objasnila šta predstavlja ova profesija.

– Ne, mislim da niko generalno ne shvata. To što se mi napirlitamo i dođemo na nastup, da to uopšte nije samo to. Mnoge, mnoge druge stvari su tu. Ja stvarno imam tu sreću da od kad sam ostala trudna pa do danas, da se više ne bavim svim tim stvarima. Sada mi je posao samo da dođem na scenu i budem dobro raspoložena, da pružim ljudima najbolju verziju sebe.

Ipak, i pored svih tih manje lepih i zanimljivih aspekata njene profesije, pevačica se nikada nije pokaja što je izabrala taj put.

– Ne, apsolutno nikada. Ume da bude nekada vrlo zahtevno i naporno. Jutros sam, na primer, stvarno ustala jako loše, od glave do pritiska, nije mi bilo dobro. Stvarno moraš da se prešaltaš, moraš da imaš ključić u glavi i da kažeš sebi: „Večeras se radi, nema kukanja! Maži se, oblači i kreći!“ Nekima sa strane deluje da se mi samo provodimo, ustvari to je naporan i odgovoran posao, ali nikada ga ne bih menjala – izjavila je Slađa za „DeToxic“.

https://www.youtube.com/watch?v=OQrUUQ4YM88
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci