[acf field="pre_title"]

Detoks kose: Palenta nezaobilazan sastojak!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ukoliko vam je kosa postala suva ili se veoma brzo masti – to je znak da je vreme za detoks. Detoks kose je tretman koji možete odraditi i samostalno. Prilikom tretmana otklonićete mrtve ćelije i dozvoliti temenu i kosi da dišu što pospešuje rast i hidrataciju kose.

Veoma je važno da se informišete o vašem tipu kose kao i tome koja biljka je potrebna baš vašoj kosi. Kombinovanje prirodnih ulja sa biljkama predstavlja najzdraviji način za oporavak kose!

Kako bi detoks dobio na snazi veoma je važno da se pridržavate prethodno pomenutih uputstva.

Nijedna kombinacija neće oštetiti vašu kosu, naprotiv poželjno je isprobati što više kombinacija prirodnih ulja kako bi ste pronašli detoks koji vašoj kosi najviše odgovara.

Farbanje kose i konstantno feniranje kao i korišćenje šampona punih hemije predstavlja prepreku ka zdravoj kosi i otežava procesu njenog oporavka uprkos detoks tretmanu.

Dve do tri kašike palenta odličan je sastojak u pravljenju pilinga koji će otkloniti sav višak sa temena glave. Izaberite ulje koje najviše odgovara vašoj kosi i dodajte palentu, zatim nežno umasirajte kružnim pokretima, a nakon toga umotajte glavu u foliju ili peškir. Potrebno je da ulje ostane na kosi bar pola sata kako bi delovalo u potpunosti, a nakon toga oprati kosu hladnom vodom i temeljno i iščešljati.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci