[acf field="pre_title"]
Dragana Kosjerina u 'Složnoj braći'!

POSLE 25 GODINA STIŽE NASTAVAK POPULARNE SERIJE!

Pevačica Goca Tržan i voditeljka Dragana Kosjerina pojaviće se u seriji "Složna braća - Nova generacija"!
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U nastavku kultne komedije, čija se radnja dešava 25 godina kasnije, uloge su dobili i legendarni fudbaler Dule Savić, bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković i denser Nenad Knežević Knez, saznaje Informer.

– Goca, Dule, Tumbaković i Knez će igrati sebe, a Kosjerina će imati posebnu ulogu. Dok serija ne počne da se emituje, neću da otkrivam koji lik će ona tumačiti da ne bih pokvario iznenađenje. Sguran sam da će gledaocima biti veoma zanimljivo da sve njih vide kao glumce – priča Okanović, koji u seriji igra lika po imenu Bomba.

On otkriva zašto je baš Kosjerini, s kojom radi kviz „Ja volim Srbiju“, dao posebnu ulogu:

– Mislim da je sjajna glumica i želeo sam da to pokaže u ovoj seriji. Ma odlično se pokazala na snimanju!

Šokirao Neleta

Kultna serija je posle pauze od 25 godina snimljena upravo na inicijativu Okanovića.

– Imao sam 16 godina kada se emitovala prva sezona. Gledao sam je s velikim oduševljenjem i otad sam njen fan. Pošto se bavim i producentskim poslom, došao sam na ideju da snimimo nastavak i ponosan sam što sam uspeo u tome – priča Nenad.

Okanović je to prvo predložio Neletu Karajliću, koji je igrao i u prvoj sezoni 1996. godine.

– Pomislio sam da je lud kad mi je to predložio! Međutim, pandemija koronavirusa je mog sina Srđana i mene prikovala za kompjuter i tada smo napisali tekst za celu sezonu. Sećam se da su mi tokom prve sezone mnogi zamerili što pišem komediju dok traje rat, a ja sam time hteo da oraspoložim narod. Drago mi je da sam uspeo u tome – kaže Karajlić.

Jaka ekipa

Premijera serije „Složna braća – Nova generacija“, u produkciji Telekoma Srbije, najavljena je za 4. januar 2022. na Superstar kanalu, a od 8. januara emitovaće se na TV Prva. Glavne uloge graju Marko Gvero, Nataša Ninković, Ljubiša Savanović, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković, Nikola Pejaković i Amar Ćorović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci