[acf field="pre_title"]

STIL! Stan Dragane Kosjerine u Beogradu je spoj udobnosti i modernog

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jedno od najlepših TV lica u našoj zemlji, a spada i u dame koje su uvek odevene besporekorno i u skladu s prilikom.

Njen lični stil je vrlo otmen i spoj klasičnog i modernog, a on se ogleda i u njenom životnom prostoru, koji je uredila besprekorno i po svom ukusu.

Kosjerina, koja je rođena u Sarajevu, u Beogradu živi od pete godine, a upravo je u glavnom gradu Srbije izgradila svoj dom, udobno i prijatno gnezdo u kom traži mir i odmor posle napornog radnog dana.

Voditeljka stanuje u prostranom i prozračnom stanu, koji je odlično osvetljen i odiše pozitivnom energijom, a na svom profilu na Instagramu je do sad tek u nekoliko navrata podelila fotografije iz svog doma.

Ono što je primetno jeste da je stan opremljen klasično, ali vrlo moderno, kao i da dominira bela boja. Upravo su u ovoj boji udobna i velika ugaona garnitura, velika polica jednostavnog dizajna i saksijice.

 

Jedan od njenih omiljenih delova doma svakako je kutak u kom se voditeljka opušta slikajući i na koji padaju sunčevi zraci, pružajući joj svu inspiraciju i mir koji su joj potrebni.

 

Stan Dragane Kosjerine izgleda predivno
Stan Dragane Kosjerine instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci