[acf field="pre_title"]
PROGOVORILA O SVOJIM POČECIMA

Angellina: „Na takmičenju sam doživela sujetu i ogovaranja“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mlada pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, od početka karijere se svojim glasom izdvajala od mnogih. Publika obožava njenu muziku, a svojim autentičnim stilom je uvek privlačila pažnju. Danas niže hit za hitom, a mnogi ne znaju da je pre nekoliko godina bila učesnica Beovizije. U jednom intervjuu otkrila je kakvo je to iskustvo bilo za nju.

„To mi je ujedno i blam i prelepo iskustvo. U tom trenutku svakako nešto potpuno novo za mene. Učestvovala sam sa još dve drugarice iz srednje škole. Bile smo mlade i „zelene“, ali sam događaj je moje prvo javno prikazivanje i naravno da mi je lepo sećanje„- rekla je pevačica i dodala:

„Imale smo koncerte po hodnicima, a onda smo došle na ideju da pokušamo da se takmičimo. I uspele smo. Zauzele smo peto mesto u finalu. Na samom takmičenju nije bilo baš najsjajnije, doživela sam i mnoštvo prelepih momenata ali i onih koji su loša strana ovog posla. Kao što su sujeta, „takmičenje“ i ogovaranje“.

Pevačica je tada bila deo grupe „Sky’s“ koju su tada činile Dana Gašić i Ksenia Knežević, koja je danas član popularne ženske grupe „Hurricane“.

Podsetimo, Angellina je nedavno u „DeToxic“ emisiji pričala o njenoj saradnji sa Electrom Elite i otkrila zanimljive detalje dueta koji je dugo osvajao trending.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci