[acf field="pre_title"]

Dragan Kojić Keba priznaje: „Prelazim u voditeljske vode…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Dragan Kojić Keba uprkos vremenu koje neprestano prolazi i donosi sa sobom nove izvođače i novu muziku, uspeva da opstaje. Prepoznatljiv po svom raskošnom glasu, hitovima, gitari, ali i po tome koliko vodi računa o svom izgledu.

Kako je ova godina svim muzičarima bila veoma teška, kriza nije zaobišla ni Kebu. Specijalno za naš Toxic portal, pevač je govorio o svojim finasijama, kao i o novim poslovnim projektima.

„Ma ne pitajte me od čega živim, glupo je pričati o tome. Od čega živim kada ništa ne radim cele godine, svi koncerti i svirke su otkazani i nema nikakvih naznaka kada će ponovo biti. Naravno, kao i svi pevači koji su radili godinama, imam nešto sa strane novca, ali to nije trajno rešenja. Zato od subote krećem sa svojom emisijom, ja sam je lično osmislio, zvaće se „Herbarijum“. Do sada sam bio pevač, sada ću biti malo voditelj, malo ću da pevam i da sviram, imaću sjajne goste, emisija je muzičkog karaktera, ali biće jako zabavna. Sve to će gledaoci moći da prate na mom YouTube kanalu. Pa ćemo videti kako će ići pregledi, neki dinar kapne i od toga, a lepo se zabavljamo, družimo se, uživamo.“ – objasnio je Kojić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci