[acf field="pre_title"]

BOŽE SAČUVAJ, NA ŠTA JE TO LIČILO: Uraganka Ivana ispričala BLAM koji je imala na sceni, Ksenija i Sanja vrištale od smeha!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularna pevačica Ivana Nikolić progvorila je o pehu koji će joj sada ostati smešna uspomena, ali u tim trenucima joj nije bilo svejedno.

Ivana ističe da nije mogla ni da pretpostavi da će korset na kraju skroz spasti.  - Toliko je bio mali da je sa strane počeo da mi se useca, ispalo je kao da imam neko salo, Bože me sačuvaj na šta je to ličilo. Na kraju mi je korset spao, ja sam ga jedva u brzini uhvatila i izletela sam sa bine da nađem nešto drugo da obučem! Pakao! - kaže ona i dodaje da su je koleginice gledale u šoku:  - Sanja i Ksenija su vrištale od smeha kad su videle šta nam se događa usred nastupa, ja nisam mogla da verujem da mi se to desilo, ali šta je tu je, nastavila sam kao da ničeg nije bilo i završile smo nastup profesionalno kao i uvek, tako da će ovo ostati još samo jedna smešna uspomena, iako mi tada nije bilo nimalo smešno - zaključila je Ivana.
Ivana Nikolić, foto: Instagram

Svakom se u životu desi peh ili blam koji će pamtiti, a ni članica popularnog sastava „Hurricane“ nije bila izuzetak. Ivana je podelila blam koji joj se dogodio nedavno, kada je sa svojom grupom imala nastup.

Naime, ona nije mogla ni da pretpostavi da će joj kostim, koji je tada ponela, naneti glavobolje koliko jeste kada je izašla na binu.

– Za svaki nastup imamo probe garderobe koju ćemo da nosimo i ja sam probala jedan korset koji mi se jako dopao, a nisam ni slutila kakvu ću nevolju sa njim imati – započela je Ivana, pa nastavila:

– Znate da na našim nastupima pevamo i igramo, nikako ne mirujemo. Taj korset koji sam ponela, a za koji sam na probi mislila da je dobar je zapravo bio mali, pa je u toku nastupa počeo da se otkopčava, da klizi, da mi spada!

Ivana ističe da nije mogla ni da pretpostavi da će korset na kraju skroz spasti.

Hurricane, foto: Instagram

– Toliko je bio mali da je sa strane počeo da mi se useca, ispalo je kao da imam neko salo, Bože me sačuvaj na šta je to ličilo. Na kraju mi je korset spao, ja sam ga jedva u brzini uhvatila i izletela sam sa bine da nađem nešto drugo da obučem! Pakao! – kaže ona i dodaje da su je koleginice gledale u šoku:

– Sanja i Ksenija su vrištale od smeha kad su videle šta nam se događa u sred nastupa, ja nisam mogla da verujem da mi se to desilo, ali šta je tu je, nastavila sam kao da ničeg nije bilo i završile smo nastup profesionalno kao i uvek, tako da će ovo ostati još samo jedna smešna uspomena, iako mi tada nije bilo nimalo smešno – zaključila je Ivana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci