[acf field="pre_title"]

LEPA LUKIĆ OTVORENO: „Nikada ne klonem duhom!“ Pevačica o odnosu sa bivšim partnerima!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Lepa Lukić važi za najduhovitiju opsobu na estradi, ali čak i takve osobe nekada osećaju tugu. Lepa je za „“Kurir“ izjavila da nikada nije pala duhom.

– Što da padnem kad mi se u karijeri ispunilo sve što može da se ispuni?! Kako da padnem kad trajem toliko dugo! Vidite i sami da nisam pala. Ne treba na to ni da odgovorim. Ne bih ja ni sekunde trpela u ljubavi. Dok ide, ide. Kad ne ide – doviđenja. Normalno je da kad voliš nekoga patiš malo, ali mene niko nije ostavio. Ja sam ih sve ostavljala. Kad pogreše, ostavim ih. Nisam bila silna Jerina. Bila sam sa običnim ljudima. Mnogo su me voleli, i ja njih. Nisam gledala da li ima pare, da li je popularan… Ako mi se dopadne, ja sam sa tim čovekom – rekla je Lepa, i dodala šta je to što ju je na partnerima najviše privlačilo.

– Izgled, izgled. I da bude dobar čovek. U kući nisam dala da osete da sam Lepa Lukić. To sam bila za publiku, a za partnera sam bila skromna. Nisu se usuđivali niti tražili da im ugađam. Voleli su me. Ako se nešto poremeti, ja kidam i idem dalje. Nikoga nisam ugrozila, uzimala muževe koji su oženjeni, pa da ih razvodim. Nije me zanimao čovek koji ima ženu jer neću da delim nikoga – bude sa mnom, pa ide kući kod žene. Šta će mi taj? Ako ga voliš, hoćeš ga za sebe.

Lepa je za „Kurir“ otkrila i u kakvim je odnosima sa bivšim partnerima.

– Ne možemo da ostanemo prijatelji! Kako? Do juče smo se voleli i rastali, a sad prijatelji? Možemo da budemo u dobrim odnosima, da se pozdravimo. Šta da se zivkamo? Da je moglo, ne bismo se rastali.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci