[acf field="pre_title"]

Ceca Ražnatović nikada iskrenije o ljubavi: „Željko mi je istrgnut iz ruku“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović retko kada priča o svom ljubavnom životu, ali sada je napravila izuzetak. Naime, ona je posle dugo godina pričala o svom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu. Ona je istakla da bi više volela da se razvela, nego da joj je Željko, kako kaže, „istrgnut iz ruku“.

-Nisam svojom krivicom rasturila brak, pa da se kajem, meni je Željko istrgnut iz ruku, nadam se da će se meni desiti neko kog ću da volim svim srcem – rekla je Ceca, pa dodala:

-Uvek sam imala podršku u deci, oni ne vole da sam ja sama. Jednostavno, sami pravimo izbore. Nisam svih 20 godina bila sama, nisam eksponirala taj deo života, ali imala sam duge samoće. Najduže sam bila sama dve i po godine. Nije sreća samo imati partnera, nisam žena koja će po svaku cenu biti sa nekim, bolje biti sam nego sa bilo kim. Nikad nisam usamljena, imam divnu porodicu. Ne mogu mehanički da bude sa nekim, izuzetno sam emotivna, treba mi neko ko će mi biti prijatelj, u svojoj kući sam i bez šminke, u pidžami, nisam 24 sata namunjena da bih nekog fascinirala, moraš da me voliš zaista onakvu kakvu jesam – istakla je pevačica u emisiji „Sceniranje“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci