[acf field="pre_title"]
VERUJE U PRAVU LJUBAV

Dajana Paunović: „Ponovo bih se udala“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Poznata voditeljka Dajana Paunović važi za nekog ko uvek zrači pozitivnom energijom i pleni osmehom gde god da se pojavi. Pored toga, ima i besprekoran stil odevanja. U jednom intervjuu pričala je o svom ljubavnom životu, kao i da li bi ponovo stala na ludi kamen.

„Da, naravno, ponovo bih se udala. Nisam izgubila veru u ljubav i znam da će mi se to desiti jednoga dana. Međutim, s druge strane, meni muškarac nije potreban za sreću, sve sama postižem. Verujte, meni je fenomenalno u mojoj koži“-rekla je Dajana za Kurir i na pitanje da li je zaljubljena dodala je da njen osmeh najbolji odgovor na to.

S obzirom da je sjajna u svom poslu, istakla je da se ne bi vraća u muzičke vode.

„Od moje muzičke karijere nema ništa. Sasvim mi je bilo dovoljno to što sam se pojavila u spotu kod moje kume Ilde i na taj način se prisetila kako je to bilo dok sam ja pevala. Odmalena sam u muzici i za mene ne postoji muzička zvezda koju sam upoznala kada sam se udala za Žiku Jakšića, jer sve pevače znam preko svog oca i dede, koji su se bavili muzikom. Meni je muzike ponekad i preko glave. Lepo mi je što sam odmorila, a i nisam osoba koja može da tezgari. Za mene je to prenaporno. Ne kažem da je moj posao lak, ali me novinarstvo više interesuje od muzike“-kaže voditeljka.

Podsetimo, pre nedelju dana pevačica Ilda Šaulić je objavila novi spot za pesmu „Sad me tražiš“ u kojem se pored Marine Visković i Marine Tadić pojavljuje i Dajana Paunović. Osim toga što zrače lepotom, može se reći da podsećaju na glumice iz popularne serije „Sex and city“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci