[acf field="pre_title"]

Elma Sinanović otkrila do sada nepoznate detalje iz braka sa pokojnim mužem: „Sve mi je nudio i kupovao, a ja nisam htela da budem sa njim!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Elma Sinanović, otvoreno je govorila o muško-ženskim odnosima u emisiji „Magazin IN“ i ovom prilikom komentarisala devojke koje partnere biraju isključivo na osnovu materijalnog statusa.

Elma je sada otkrila da je njen pokojni suprug bio dobro situiran i da je pokušao da je kupi luksuznim poklonima, ali je na kraju osvojio čistom emocijom.

– Ulovila sam čoveka koji je bio bogat, odnosno ulovio je on mene. Kupovao mi je stanove, automobile, sve mi je nudio, a ja nisam htela da budem sa njim. Nije uspeo – rekla je pevačica, a na pitanje voditeljke kako ju je na kraju osvojio, Elma je odgovorila:

– Morao je da me voli, ne može da me kupi. Mislite da je meni u životu bilo sve sjano? Bilo je svega, problema, svađa…To je mali grad, tradicionalistički. Nije moglo tek tako. Morao je da me voli, pre svega. Ne možeš da me kupiš, ili da mi kupiš stan, ne možeš to da radiš. Žene greše i to muškarci vide u jednom momentu – bila je iskrena  Elma.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci