[acf field="pre_title"]

GALANTNO! Gobelja iznenadio Kaću luksuznim putovanjem!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Gobeljić iznenadio je suprugu putovanjem u luksuzni rizort u Beleku, a na poklon joj je kupio ogrlicu, narukvicu i minđuše od 700 evra, a tu će i proslaviti godišnjicu crkvenog venčanja.

Gobelja je častio je Kaću Grujić odmorom do 12.500 evra!

Sportista je pripremio i posebno poklon za pevačicu, a to je nakit jednog poznatog brenda.

– Marko ima pauzu u igranju fudbala, pa je organizovao porodični odmor. Rezervisao je smeštaj, platio ga 12.500 evra i poklonio Kaći vaučer. Ona je odmah javila manedžeru da joj u tom periodu ne zakazuje nastupe, tako da mogu dve nedelje sa ćerkicom Katjom da uživaju na moru – priča izvor blizak paru.

Sagovornik dodaje da je Gobelja još u Srbiji spremio poklon za suprugu: – Naručio je ogrlicu, narukvicu i minđuše koje je platio 700 evra. Kaća odavno želi nakit jednog brenda, a nedavno je sa sestrom gledala na internetu šta imaju u ponudi i Marko je to zapazio. Kad joj je poklonio nakit, odmah ga je stavila u sef kako ga slučajno ne bi izgubila.

Kaća Grujić kaže da je oduševljena poklonima koje je dobila od supruga.

– Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme – poručuje pevačica iz Turske.

 

 

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci