[acf field="pre_title"]

Ljubav će te povrediti: Reči Seke Aleksić odzvanjaju, da li su upućene Veljku?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u srećnoj su zajednici dugi niz godina i važe za jedan od najskladnijih parova. Upravo iz tog razloga su reči Seke Aleksić podigle veliku prašinu u javnosti.

Muzička zvezda aktivna je na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog i poslovnog života, ali i savete i mudre misli koje mnoge teraju na razmišljanje.

Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta, a reči Seke Aleksić podigle su veliku prašinu u javnosti.

– Ljubav će doći, a kad ljubav dođe, ljubav će te zagrliti, ljubav će te zvati, a ti ćeš se rastopiti. Ponekad, ipak, ljubav će te povrediti iako to nikada nije nameravala…

Ljubav neće igrati igrice jer ljubav zna da je život sam po sebi već dovoljno težak – pisalo je u objavi.

Instagram

 

Reči Seke Aleksić su u prvi mah zabrinule njene fanove, međutim, oni koji je pomno prate znaju da pevačica obožava emotivne citate i stihove koje nesebično deli sa svojim pratiocima.

Podsećanja radi, Seka Aleksić se 2012. godine udala za čoveka svog života, a gala slavlje na kome je bilo više od 150 zvanica održano je u luksuznom restoranu „Franš” u Beogradu.

Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo2016. godine prvi put se ostvarila u ulozi majke kada je na svet donela neodoljivog dečaka Jakova, a godinu dana kasnije dobila je i sina Jovana.

toxic.rs/ gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci