[acf field="pre_title"]
ISKRENO O LJUBAVI

Nataša Bekvalac: Nisam nikada upoznala vernog muškarca

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nataša Bekvalac jedna je od retkih pevačica koja voli da se šali na račun svojih bivših muževa i brakova, a njena poslednja objava povodom vernosti muškarca digla je Interent na noge.

Baš kada je Ljupka Stević bila svoju bitku sa generalom Simićem, Nata se oglasila i napisala da ako ne želimo nevernog muža, onda i ne bi trebalo da imamo muža. Ta njena izjava pogrešno je protumačena, a pevačica je odlučila da objasni šta je želela da poruči svojim pratiocima.

-Nemam animozitet prema muškarcima, volim da se našalim i to uvek činim isključivo na svoj račun. Nisam ovim htela da uvredim nečiji brak ili vezu, samo sam svedok mnogih lažnih odnosa gde su u moralisanju najglasniji oni koji bi trebalo da budu veoma tihi. Smatram da je vernost, kada su muškarci u pitanju, stvar odluke, a ja, eto, nisam imala privilegiju ni čast da upoznam nijednog koji je to odlučio. Možda mi je potrebno vreme da ponovo poverujem da bezuslovna ljubav između muškarca i žene postoji – iskrena je bila pop zvezda u intervjuu za magazin „Story“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci