[acf field="pre_title"]

Ovako je najpopularniji tinejdž par pričao o svojoj ljubavi: „Mi smo nerazdvojni, nikada se ne svađamo“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U medijima je pre nekoliko dana odjeknula vest o navodnom raskidu mladog muzičkog para Vojaža i Breskvice.

Naime, Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž jednim potezom pokrenuli su priče da su raskinuli, na veliku žalost njihovih fanova. Obrisali su sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, tačnije na Instagramu, gde su ih uvek objavljivali.

Oni se ovim povodom još uvek nisu oglasili, dok ih njihovi fanovi mole da to učine i daju im odgovore na mnogobrojna pitanja i nejasnoće.

Pre samo tri nedelje, ovaj tinejdž par gostovao je u emisiji „Sharanova radionica“ i tada nije bilo nikakvih naznaka da su raskinuli. Šta više, delovali su zaljubljeno i veoma samouvereno u svoju ljubav.

-Pričaju svašta da se svađamo, da mene viđaju sa drugim devojkama, ali to ništa nije istina. Čak sam negde pročitao i da su me videli kako ulazim sam u hotel, to su sve gluposti. Retko kada nismo zajedno – rekao je Vojaž, a onda se nadovezala Breskvica.

-Često naše pratioce interesuje i da li se svađamo…Pa i ne baš, a ako se nešto raspravljamo onda je to najviše zbog pesama. On misli da je neka numera deset od deset, a ja mislim da nije (smeh) – rekla je Anđela.

Da li su za ove tri nedelje svađe postale češće, a razlozi ozbiljniji ostaje nam da vidimo, ali po komentarima fanova svi se nadaju pomirenju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci