[acf field="pre_title"]
ISKRENA

Anabela Atijas otkrila detalje o odnosu sa Markom Miljkovićem

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nema sumnje da pevačica Anabela Atijas uvek privlači pažnju medija, ali retko kada želi da se odazove. Pogotovo sada kada je odjeknula vest da će postati baka. Ona se ne odvaja od svoje naslednice Lune Djogani, a trudi se da joj uvek pomogne i trudnoću učini lepšom. Ipak, našla je vremena i stala pred naše kamere, a nama je otkrila kako se oseća buduća baka.

“Ja se stvarno ne osećam kao baka, ali ne mislim da je to nešto uvredljivo kada se kaže. Dete u meni mi još uvek ne dozvoljava da ostarim. Ja sam bila ubedjena da je dečak, ali samo neka je živo i zdravo. To je posebna vrsta ljubavi”- rekla je Anabela u “DeToxic” emisiji i dodala u kakvom je odnosu sa Lunom:

“Ništa se nije promenilo. Previše je lepih trenutaka bilo da bismo to zamenili sa nekim lošim periodom. Niko se ne ponosi time, ali to je jedan životni put koji nam je Bog nametnuo. Bitno je kakvi ćemo ljudi postati nakon toga, a verujem da smo postali bolji.”

Takodje, nismo mogli da je ne pitamo u kakvom je odnosu sa zetom, Markom Miljkovićem.

“Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki”- istakla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci