[acf field="pre_title"]
ISKRENO O MAJČINSTVU I LJUBAVI

Milica Pavlović: “Volela bih da imam dete”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je vatrena, atraktivna i zrači dobrom energijom. Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najlepših na našoj javnoj sceni, pa zbog je toga njen ljubavni život uvek intrigirao mnoge. U jednom intervjuu se osvrnula na početak svoje karijere, ali i istakla kakvog muškarca želi pored sebe.

“Kada sam se pojavila u takmičenju “Zvezde Granda”, najveća želja koja mi je bila, a koju sam ostvarila, jeste da uspem bez skandala. Da svaka vrata, ma koliko teška bila, otvaram sama, što i danas radim, i da stanem iza svega. Ne verujem preterano u horoskop, već u ono gore i bolje sutra, kao i u dobre ljude”- rekla je pevačica za “Blic” i dodala:

“Dečko ili suprug je samo šlag na tortu jednog dana. Moja podrška, neko ko će ići uz mene, ko može da se nosi sa ovakvom ženom. Retki su takvi i samo kada dođe onaj pravi, njega ću i predstaviti”.

Takodje, istakla je da želi da se ostvari u najbitnijoj životnoj ulozi, ulozi majke.

“Mislim da se to ne planira. To se oseti kada pravu osobu imate pored sebe s kojom poželite dete. Želim prelepu porodicu. U životu sam imala dvoje ljudi koji su bili 63 godine u braku. Da sebi rodim dete, to želim. Partner da, ako je vredan toga. Volela bih da imam dete i da mu pružim sve što sam ja naučila od svojih deke i bake”- otkriva Milica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci