[acf field="pre_title"]

PESAK,MORE, PLAŽA… Dea Đurđević:“ Ovo mi već nedostaje!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dea Đurđević i Mladen Mijatović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Gde god da se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Njihova ljubav odolela je brojnim izazovima, a da se i dan danas vole kao prvog dana pokazuju i fotografije sa letovanja na luksuznoj destinaciji.

Dea i Mladen odmor su proveli u Španiji, a lepa voditeljka nije odolela, pa je fotografije sa putovanja podelila na svom Instagram profilu.

Slavni par uživao je u Kosta Doradi poznatijoj kao Zlatna obala u španskoj pokrajni Kataloniji koju krase duge peščane plaže, blaga mediteranska klima i pejzaži koji oduzimaju dah.

Sledeća stanica i jedna od omiljenih turističkih destinacija je prelepi grad Taragona sa dugom kulturnom tradicijom, odličnom hranom i prelepim plažama.

Dea i Mladen odmor su iskoristili i za obilazak Barselone, a fotografije nastale na toj lokaciji oduševile su njihove pratioce.

Po povratku u Beograd, Dea i Mladen vratili su se svojim svakodnevnim obavezama, a šarmantna voditeljka ne krije da joj more već nedostaje.

– Već mi nedostaje ovaj zvuk i ovakvo svitanje – poručila je Đurđevićeva na svom Instagramu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci