[acf field="pre_title"]

PREMINULA TINA TARNER-KRALJICA „ROKENROLA“! CEO SVET U SUZAMA!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kraljica rokenrola je preminula u 83. godini posle duge i teške bolesti, a ni život je nije mazio.

Vest o smrti saopštio je njen PR tim. Kraljica rokenrola je iz sebe ostavila vanvremenske hitove, a život ove dive je neverovatna priča koja se nije mogla desiti ni na filmu.

Tina Tarner je rođena kao Ana Me Bulok 26. novembra 1939. godine u mestu Natbuš, država Tenesi. Kada je imala samo deset godina, nju i sestru Alenu napustila je majka, a tri godine kasnije ostavio ih je i otac. O sestrama je brinula baka, posle čije smrti odlaze kod majke u Sent Luis. Tamo je Ana pohađala Sumner High School, a uveče sa sestrom često odlazila u noćne klubove.

U klubu Imperial je, kao 17-godišnjakinja, upoznala bluz gitaristu Ajka Tarnera, koji je tamo nastupao sa svojom grupom Kings of Rhythm. Kada je on čuo kako peva, pozvao ju je u grupu i ubrzo je postala stalni prateći vokal.

Svetsku slavu je stekla izuzetno zapaženim nastupom na koncertu The Rolling Stones 1969, gde su Ajk i Tina svirali kao predgrupa, a Mik Džeger, tvrde mnogi, od tada imitira neke od Tininih pokreta na sceni.

Tina je jednostavno fantazija svakog muškarca, ona je božanstvena, luda, šik. S Tinom se čovek oseća kao da je u stanju da savlada najsnažniju oluju  izjavio je legendarni pevač The Rolling Stones.

Kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci