[acf field="pre_title"]
MLADEN MIJATOVIĆ PRIZNAO SVE!

Slavni novinar ogolio dušu za čitaoce Informera!

Kad ugledate Mladena Mijatovića na TV ekranu znate da se nešto loše desilo. Međutim, ovaj legendarni novinar crne hronike svojom profesionalnošću čini da se svako njegovo uključenje prati bez daha
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Razgovor s proslavljenim kolegom televizije Pink počeli smo u njegovom maniru, što ga nije ostavilo ravnodušnim.

Redakcija Informera privela je na informativni razgovor 50-godišnjaka iz Beograda pod sumnjom da je počinio delo posedovanje i proizvodnja vrhunskog video materijala za televiziju Pink. Osumnjičenom  je određeno polučasovno zadržavanje u redakciji Informera posle čega će biti predat istražnom uredniku.

– Jako mi se sviđa ova neuobičajena i jedinstvena najava, pa su crna hronika i Informer su ponovo podigli standarde i granice.

Mladene, postao si sinonim novinarstva kad je reč o crnoj hronici. Koliko je bilo teško izboriti se za takav status?

– Reporter crne hronike nema radno vreme i on je 24 sata dnevno, 365 dana u godini u pripravnosti. Kad se čovek stvarno opredeli da se bavi crnom hronikom, kao što sam ja to uradio pre više od 20 godina, spreman je da ništa ne planira jer u svako trenutku nešto može da se dogodi. Tada iste sekunde ostavljam sve bez obzira na to gde se nalazim i odlazim na lice mesta kako bih gledaoce televizije „Pink“ ekskluzivno izvestio.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci