[acf field="pre_title"]

Tamara Đurić prošla kroz porodičnu dramu:“Istina je sve što ste čuli!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tamara Đurić proživljava porodičnu dramu. Kako Kurir saznaje juče je ispred kuće njenog supruga Nikole Kačareviča na Zvezdari, a u kojoj se nalazi njihova firma za iznajmljivanje automobila, morala da interveniše policija, ali i Hitna pomoć.

Prema rečima našeg izvora, Tamarina zaova je lomila sve pred sobom: automobile koji se rentiraju, prozore, auto- perionicu. Ona je tokom divljačkog napada nanela povrede i radnicima, a sve vreme je pretila Tamari i njenom detetu da će ih ubiti. – Đurićkin muž i njegovi prijatelji su pokušavali da je obuzdaju, ali je sve bilo bezuspešno. Ona je tad zapretila i rođenom bratu smrću – priča naš izvor sa lica mesta.

Prema njegovom rečima Đurićeva je naknado došla i jako se potresla kada je zatekla užasan prizor. – Bila je vidno uznemirena. Naročito kada je videla da je sve polomljeno. Odmah je uzela sina Nikoline sestre kako bi ga sklonila. Iako je čula kako joj preti, ona je brzo pobegla sa mališanom. Policija je došla kao i medicinski radnici koji su jedva uspeli da je obuzadju. Stavili su joj lisice i odveli sanitetom u bolnicu. Komšije kažu da ona svakodnevno pravi probleme svom bratu, a da Đurićeva nikada do sada nije dolazila. I dan pre toga je bio skandal, jer je Tamarina zaova uletela kod komšije i njemu napravila problem. Pitanje je kako će ovo da se završi, a meni je nepoznato zbog čega je napravila poslednji incident – završio je naš izvor.

Pozvali smo Tamaru, koja je potvrdila naša saznanja: – „Tačno je sve što ste čuli. Juče me je suprug pozvao i rekao da njegova sestra pravi dramu, tako što lomi sve pred sobom i da niko ne može da je smiri. S obzirom na to da sam upoznata sa tim o kakvoj se osobi radi, odmah sam došla i uzela uplakano dete da ne gleda roditelja u takvom stanju. Govorila je kako će ubiti i mene i moje dete. Ubrzo je došla policija i ekipa Hitne pomoći. Nju su vezanu odvezli dok se opirala i vikala. Iskreno, nisam u tom trenutku čula šta je sve još pričala jer sam se na vreme sklonila sa njenim detetom da ne bi gledao majku u takvom stanju. Ja kao roditelj ne želim da dovedem dete u opasnost na bilo koji način. Jako mi je žao, ali već danas ću da je prijavim nadležnim organima.“ – ispričala je Tamara.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci