[acf field="pre_title"]

Teodora i Nino doživeli manju nezgodu na putu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularni par, pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Nino Čelebić, već neko vreme uživaju u svojoj ljubavi, dobro se provode i često su tema medijskih naslova. Ovih dana, kao što znamo, boravili su na Zlatiboru, šetali proplancima, grejali se kraj vatre iz kamina i potrudili se da im svaki trenutak bude lep.

Teodora i Nino doživeli manju nezgodu na putu
Instagram

Međutim, nakon romantičnog odmora na Zlatiboru, doživeli su malu nezgodu na putu. Teodora se odmah oglasila na Instagramu i svojim pratiocima rekla:
– Upravo nam se desilo to da su nam pukle, ni manje ni više, nego dve gume. Šta se dešava sada? Dešava se to da ne možemo da nađemo gume. U nadi smo da će se pronaći gume, osamnaestice, četiti puta četiri ili prednja ili zadnja vuča, ja ne znam ništa – objasnila je pevačica i u sledećem videu dodala:
– Ova jedna se raspada, ova druga će valjda da se zakrpi. Budite uz nas, javljamo vam šta se dešava, kako ćemo se snaći u ovoj situaciji gospodin Nino Čelebić i ja.

Ali, da ih optimizam i dobra energija ne napuštaju pokazala je mlada pevačica u jednoj od svojih objava, gde peva uz muziku iz auta:

Šlep-služba je ubrzo stigla do mesta gde su se Teodora i Nino zatekli, te je njihovim mukama sa automobilom došao kraj.

Nakon rešenog problema sa gumama, otišli su u restoran da, kako je pevačica navela, dođu sebi, a zatim nastavili put Beograda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci