[acf field="pre_title"]

Dženan Lončarevič specijalno za „DeToxic“ o protekloj godini, željama i planovima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Dženan Lončarević, nedavno je govorio za naš Toxic portal, a onda i za „DeToxic“ emisiju u kojoj je otkrio mnogo toga. Pevača smo zatekli u lepom raspoloženju, te smo se dotakli i različitih tema o kojima je rado govorio.

Dženan je tokom cele prošle godine bio vredan, snimao je pesme i spotove, a jedan spot je posebno najavio i otkrio da ćemo imati prilike da ga pogledamo već na Dan zaljubljenih. Takođe, u nekoliko navrata pevao je onlajn samo za svoju vernu publiku, ali ističe da jedva čeka da svoju publiku vidi, oseti i dodirne na nekom od koncerata.

„Vidi, mi smo jedini pogođeni stvarno i ne radimo sve vreme. Živi smo ljudi. Da li smo do sada imali više prohteva ili nismo imali, uglavnom mi smo pogođeni što se tiče ove pandemije najviše. Da je dosadilo, dosadilo je, pshički, a onda i finansijski. Muzikom se bavim iz ljubavi, ali svakako ovo stanje udara svakom od nas i na džep. No, ja se nadam da će ovo trajati još kratko, pa onda ćemo moći da se vratimo normalnom životu. Nema i dalje nastupa, ali ne žalim se, verujem u bolje sutra.“-objasnio je Dženan u našem prilogu, a šta nam je još otrkio pogledajte samo u našoj emisiji „DeToxic“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci