[acf field="pre_title"]

Premijerno nova serija „Tajna vinove loze“ – Intrigantna priča o dve vinogradske porodice

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U produkciji Telekoma Srbija i Metro productions, na male ekrane stiže i nova TV serija „Tajna vinove loze“.

Veoma zanimljiva priča, koja će vas bez sumnje ostaviti bez daha, jer su ispreplatane sudbine i borbe dve vinogradske porodice.

Serija će se emitivati svakog radnog dana od 21h na Superstar TV kanalu.

„Tajna vinove loze“ je prava porodična drama namenjena širokim narodnim masama. Srpska priča o dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije. Priča zasnovana na ljubavi, o vinu, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu što je sastavni deo svakodnevnog života. Glumačka postava sačinjena je od 120 glumaca, na čelu sa Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Milicom Zarić, Darom Džokić, Miodragom Krivokapićem, Vanjom Nenadić, Lukom Grbićem, Markom Vasiljevićem, Senom Đorović…

„Zaista se nadam da će gledalište uživati u seriji kao što smo mi uživali dok smo je pravili.“- rekao je Dejan Karaklajić, izvršni producent i jedan od reditelja serije.

Serija „Tajna vinove loze“ emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21h na kanalu TV Superstar koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kabloskog operatera Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel CG i BiH i širom sveta preko G04TV:.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci